عکس " آشنایی با POE در دوربین مداربسته "

آشنایی با POE در دوربین مداربسته

دوربین مداربسته POE انقلابی در فناوری است و تلفیقی از دیتا، ویس و برق از طریق شبکه استاندارد LAN به حساب می‌آید. به عبارتی یک منبع تامین برق قابل اطمینان و بی‌وقفه را برای دوربین مداربسته تحت شبکه، دوربین مداربسته بی‌سیم، دوربین‌های شبکه و سایر دستگاه‌های تحت شبکه اترنت با استفاده از انواع کابل دوربین فراهم می‌سازد. از جمله مزایای فناوری PoE می‌توان به صرفه جویی در زمان، هزینه نصب دوربین مداربسته و کابل جداگانه‌ برق، خروجی‌های جریان متناوب و تهیه آداپتور اشاره کرد و همچنین نیاز به استفاده از یو پی اس برای تک‌تک تجهیزات هم برطرف می‌شود.

زیرساخت مجهز به فناوری PoE به محض شناسایی یک سیستم سازگار به‌طور اتوماتیک فعال می‌شود و موقع اتصال به سیستم‌های قدیمی و ناسازگار عمل نمی‌کند. این ویژگی به کاربران اجازه می‌دهد با خیال آسوده و امنیت کامل تجهیزات سازگار با پی او ای و منسوخ شده را تحت شبکه ادغام سازند. تکنولوژی پی او ای طوری طراحی شده است که عملکرد تبادل دیتا یا دسترسی به شبکه را کاهش یا تضعیف نکند.

قابلیت دوربین مداربسته POE

دوربین مداربسته POE از دو قابلیت مهم برخوردار است:

سوئیچ مجهز به پی‌ او ای

به سوئیچ شبکه‌ای اشاره دارد که قابلیت PoE در آن تعبیه شده است و برق مستقیما از پورت دیتا تامین می‌شود.

– میداسپن

دستگاهی شبیه به پچ‌پنل است که بین سوئیچ معمولی شبکه و پایانه‌های تجهیزات قرار می‌گیرد و اغلب به آن میداسپن گفته می‌شود. برق با کابل‌های اضافی و بدون قطع دیتا برای تجهیزات شبکه تامین می‌شود.

مزایا دوربین مداربسته POE

ابزاری ساده جهت ریست کردن دوربین‌های تحت‌شبکه : 

دوربین‌های تحت‌شبکه به دلیل پیچیده بودن سیستم آنها ممکن است هر چند وقت یکبار به ریست نیاز داشته باشند. وقتی دوربینی به هر دلیل نیاز به ریست پیدا کرد مدیر آی‌ تی مجبور است محل دوربین را پیدا کند و سپس آن را ریست کند. با استفاده از فناوری PoE این کار به سادگی انجام می‌پذیرد (به جای بالا رفتن از دیوار جهت دسترسی به دوربین) عمل ریست از طریق پورت پی‌ او ای امکان‌پذیر است.

درصورت نیاز، می‌توان به‌راحتی جای دوربین را تغییر داد :

 فناوری PoE این امکان را به کاربران می‌دهد که دوربین را بدون نیاز به پریز برق در هر جایی نصب کنند. در واقع می‌توان وضعیت دوربین را در هر حالت ممکن جهت پوشش نظارتی بهتر تغییر داد.

دستگاه یو پی‌ اس جهت امنیت شبکه :

با قرار دادن یک دستگاه یو پی‌ اس و تقویت‌کننده میداسپن PoE در اتاق تجهیزات مخابراتی می‌توان تمامی دوربین‌های شبکه را حین قطعی برق هم فعال نگه داشت. وجود یک یو پی‌ اس تقویت‌کننده برای محیط مجهز به دوربین مداربسته یک ضرورت است. از طریق PoE می‌توان سیستم امنیتی را با یک شبکه پشتیبانی کرد.

تضمین امنیت با فناوری پیشرفته تشخیص ترمینال لاین :

تشخیص لاین فناوری است که کار نصبرا ایمن‌تر می‌سازد و نگرانی وارد آمدن آسیب ناشی از ولتاژ بالا و اشتباه وصل کردن کابل به لبپ تاپ، دسکتاپ و سایر وسایل غیر برقی را برطرف می‌سازد. درواقع با این فناوری می‌توان عیب دوربین یا تجهیزات کنترل عبور و مرور کاربر را تشخیص و از کار انداخت و از خسارت به سویچ‌ها و پچ‌پنل‌های گران قیمت شبکه اترنت جلوگیری کرد. به همین دلیل فناوری تشخیص لایت میداسپن تغدیه‌کننده برق به مراتب از یک منبع برق هوشمند بهتر عمل می‌کند.

نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته با استفاده از فناوری PoE

امروزه دوربین‌های مداربسته را در مکان‌های مختلفی نصب می‌کنند و برخی از متداول‌ترین کاربردها عبارتند از: ترمینال‌های حمل و نقل، فرودگاه‌ها فروشگاه‌های بزرگ، پاساژها، مکان‌های تفریحی نظارت امنیتی بر رویدادهای مردمی، ساختمان‌های امنیتی و دولتی، کنترل از راه دور بر مدارس و دانشگاه‌ها و…

شرایط نصب دوربین‌های مداربسته در هر مکانی فرق می‌کند. برای مثال، سیستم نظارتی در یک ایستگاه قطار که در آن تعداد دوربین بیشتر است و به حداقل اقدامات نگهداری نیاز است، با سیستم نظارتی در یک فروشگاه بزرگ که دسترسی به آن دشوار است و دوام آن باید بیشتر باشد، بسیار فرق می‌کند.

خوشبختانه مراحل کابل‌کشی و نصب دوربین‌های مداربسته در اکثر مکان‌ها به یک صورت انجام می‌شود. کابل‌ها از سوئیچ شبکه یا بعضی مواقع پچ‌پنل اتاق تجهیزات مخابراتی خارج می‌شوند و بعد به دوربین مداربسته آنالوگ و دیجیتال وصل می‌شوند.

فناوری PoE دوربین‌های مداربسته را قادر می‌سازد با یک کابل، هم دیتا و هم برق آنها تامین شود و از این رو هزینه‌های نصب و راه‌اندازی بسیار پایین می‌آید. وقتی سوئیچ نصب شد، ساده‌ترین ابزار جهت تامین برق تجهیزات شبکه، اضافه کردن یک میداسپن PoE به سیستم نظارتی است.

نحوه انتخاب  PoE مناسب دوربین مداربسته

به محض نصب دوربین، کابل دوربین به داخل اتاق‌های تجهیزات مخابراتی یعنی محل نصب سوئیچ‌ها (و میداسپن PoE قرار دارند) کشیده می شود. تراکم پورت دوربین‌هایی که وارد اتاق تجهیزات مخابراتی می شوند به پارامترهای زیر بستگی دارد:

 – ماکزیمم طول کابل شبکه، 100 متر

 – تعداد دوربین‌های مورد نیاز، برحسب متراژ سایت

 – گستره جغرافیایی تاسیسات

معمولا کابل‌کشی دوربین‌های مداربسته به شیوه‌های زیر در یک جا جمع می‌شوند:

 – سایت با تراکم بالا، 9 تا 16 دوربین و ترمینال‌های دیگر به اتاق تجهیزات مخابراتی کشیده می‌شوند.

 – تاسیسات کوچکتر، 3 تا 4 دوربین به اتاق تجهیزات مخابراتی کشیده می‌شوند.

 – سایت‌های دوردست و یک تاسیسات دوربین، 1 تا 2 دوربین به اتاق تجهیزات مخابراتی کشیده می‌شود.

متمرکز کردن دوربین و ترمینال‌های کنترل دسترسی کاربر در یک جا به منظور بهتر شدن فرآیند نصب

به جای اینکه طرح نصب به شیوه کوتاه‌ترین مسیر کابل‌کشی را انتخاب کنید، پیشنهاد می‌کنیم کابل دوربین شبکه را به یک اتاق تجهیزات مخابراتی بکشید نه اینکه تعداد کمی از پورت‌های دوربین را وارد هر اتاق کنید. با این روش می‌توانید از یک میداسپن PoE و تراکم پورت بیشتر استفاده کنید و همینطور هزینه‌های نصب پایین می‌آید و محفظه نگهداری تجهیزات (راک) فضای کمتری را اشغال می‌کند.

زمانیکه تعداد دوربین‌ها، یا پایانه‌های تجهیزات کنترل دسترسی به ازاء هر اتاق تجهیزات مخابراتی محاسبه شد، از جدول زیر به منظور انتخاب سوئیچ PoE مناسب کمک بگیرد:

تراکم پورت دوربین

نوع میداسپن POE

پیشنهادات

1-2

3-4

9

16

1 پورت

6 پورت

12 پورت

24-48

-

2 پورت اضافی

2 پورت اضافی

-

سخن پایانی

ممنون که تا پایان این مقاله همراه ما بودید امیدواریم که شناخت تکنولوژی poe دوربین مداربسته برای شما مفید واقع شده باشد. چنانچه قصد خرید دوربین مداربسته را دارید وارد بخش فروشگاه سایت امن الکترونیک شده سفارش خود را ثبت کنید.

  • rojan
  • مهر 28, 1398
  • 333 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه